5 Tips about קידום אתרים בגוגל You Can Use Today

קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.

כל שקל שהחברה הזו מוציאה – מחושב וחשוב מאוד להבין כיצד המנוע חיפוש הזה עובד כך שנדע לבצע את הפעולות הנכונות בכדי להיות מדורגים גבוהה.

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

ככל שיעבור הזמן בתהליך הקידום, תמצאו עצמכם משקיעים בשני עולמות עיקריים: עולם התוכן ועולם הקישורים. מאחר שתקציב הקידום שלכם הוא תקציב מוגבל, תאלצו לקבל החלטה כיצד אתם משקיעים את תקציב התוכן והקישורים שלכם, או נכון יותר, מה יהיה שיעור התקצוב של התוכן ושיעור התקצוב של הקישורים.

עוד על הרכב הקישורים וטקסט העוגן המומלץ תוכלו לקרוא כאן.

לכן, מחקר מקיף של המתחרים יכול לתת לנו מושג מול מה אנחנו עומדים וכיצד כדאי לפעול.

לדוגמה, אם נרצה לנהל אתר חדשות, אזי ייתכן שנבחר לשלב ברמת ההירכיה השניה, זאת שמתחת לעמוד הבית, את הנושאים השונים שאותו המגזין סוקר: כלכלה, בריאות, ספורט, משפט, צרכנות וכו'.

חשוב להבין: ישנו הבדל בין כותרת המאמר או העמוד שאתם סיפקתם באמצעות מערכת הניהול של האתר, ובין תג הכותרת המוצג במנוע החיפוש.

מנוע החיפוש ישתדל להרחיק גולשים מאתרים איטיים, שנטענים בתהליך ממושך ושעלולים לגרום לאחוזי נטישה גבוהים של האתר, לכמות צפיות בדפים קטנה בממוצע לביקור, ולזמן שהיה קטן יותר.

רכשתי לינקים מעשהאל דרך המערכת שלו, הכל היה ברור, מהיר קידום אתרים בגוגל ונגיש ברמה הכי מקצועית שיש!

אתר רציני צריך שתהיה לו נוכחות גם מחוץ לגוגל ובכל מקרה ההמלצה היא לא להסתמך בלעדית על תנועה אורגנית מגוגל – שכן זהו אחד הערוצים הכי פחות יציבים שיש.

אז כן, זה בהחלט אפשרי. העשייה בשטח חשובה מאד ומלמדת המון – אבל כדאי גם שיהיה לכם את הבסיס ותבינו את סדר הפעולות הנכון.

כשחושבים על זה, זה בהחלט הגיוני: אתר שמהוה אוטוריטה בתחומו, סביר שיוזכר לא מעט פעמים ברשתות החברתיות, ויופנו אליו שאלות שונות, פניות מסוגים שונים ואזכורים כאלו ואחרים.

מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *